Magic Span - Bútorok tervezése és kivitelezése Egyedi Méretben

Magic Span Bt.
Telefon: +36 (70) 542-55-09
E-mail: info@magicbutor.hu

Szolgáltatásaink, anyagválaszték

A cél, a maximális eredmény elérése, tehát az Ön elégedettsége.

Az Ön személyes elképzelései és a mi szakmai tapasztalatunk összegzésével, a legjobbat nyújtjuk Önnek.

Szolgáltatásainkat, az alkalmazott technológiákat és az anyagválasztékot a megrendelők igényeinek folyamatos figyelembevétele szerint alakítottuk ki. A változó igényekhez, a fejlődő technológiákhoz igazodva folyamatosan alakítjuk, fejlesztjük.

Miért válasszon minket?

Mit tartalmaz az ár?

Legfőbb jellemzőnk a rugalmasság. Beleértve a bútorkészítés menetét, a határidőt, az árat és a bőséges anyagválasztékból adódó tervezői és alkotói szabadságot.

A bútorkészítés menete:

Egyedi bútorokat gyártunk, így az árat Ön szabja meg. Nem szabványmérettel dolgozunk, így a bútorok mérete és kiegészítői variálhatóak.

Patikai megrendeléseknél az előbb felsoroltakon felül, az árajánlatban feltüntetett ár minden esetben tartalmaz egy, bónusz kiegészítésként készített manipulátort is.

Technológiák:

Bútorainkat a precizitás és a hosszú élettartam jellemzi. Csak jó minőségű anyagokkal és korszerű minőségi gépekkel dolgozunk.

A bútorkészítés során elsősorban alkalmazott anyag, a bútor vázát képező, kopóréteggel rendelkező laminált bútorlap. A bútorlapok él zárását, a legújabb technológiájú ABS él záró gépünk biztosítja. Ezen felül a bútorok sajátosságát és a megrendelő igényét illetően további anyagok felhasználására van szükség.

Ilyen, az általában ajtófrontként használt MDF bútorlap. A nagy sűrűségű, MDF lemezek környezetbarát, száraz technológiájú eljárással készülnek, melynek köszönhetően felületük sima és homogén.

Ebből adódóan, CNC marógéppel szinte bármilyen minta és alakzat marható bele, melynek köszönhetően igazán egyedivé varázsolhatjuk bútorát.

Emellett népszerűek, és általunk is elkészíttethetőek, az üvegbetétes MDF ajtófrontok.

A konyhabútorok, patikák ékét és egyben munkafelületét képező munkalapokat szintén a sajátos egyedi igényekhez igazítjuk, mind vastagságban, mind kopásállóságban.

Anyagválaszték:

Bútorlapok színválasztékában partnerünk a Forest Hungary Kft., a Kronospan-Mofa Hungary Kft., Falco Karát Bútorlap Kft., az Egger Lapp-fa Kft, Interspan Faipari Kft. Ennek köszönhetően megrendelőink több mint 500 színből, árnyalatból és mintázatból választhatnak.

MDF ajtófrontok terén, lehetőség van vákuumfóliásra és festettre, fényestől a faerezetes rusztikusig. Vákuumfóliásból összesen 65 féle szín és mintázat, festettből több mint 500 féle szín, selyem vagy fényes árnyalatban. Emellett igény szerint, CNC marással bármilyen marásminta elkészíthető.

Az üvegbetétekből is többféle áll rendelkezésre. Színben, mintázatban eltérő, matt vagy áttetsző üvegből lehet igény szerint választani. Ebből is rendelkezésünkre áll egy 50 db-os üvegmintázat.

A kiegészítőket illetően, (fogantyúk, krómkellékek stb.) több cég katalógusából számtalan forma és színvilágból választhatnak megrendelőink.

Összegezve:

További felhasznált anyagok:

Mielőtt azonban elveszne az anyag és termék rengetegben, a választásukban természetesen állunk rendelkezésére, és közösen mindig megtaláljuk az Önnek megfelelőt.

« Ugrás az oldal tetejére