Magic Span - Bútorok tervezése és kivitelezése Egyedi Méretben

Magic Span Bt.
Telefon: +36 (70) 542-55-09
E-mail: info@magicbutor.hu

Cégünk bemutatása

Lassan 15 éve dolgozom a bútorasztalos szakmában és váltom valóra magánemberek és vállalkozások elképzeléseit minden tekintetben, amit csak a "bútor" jelenthet.

Tevékenységünket lakossági megrendeléssel kezdtük, amely alatt teljes körű, igény szerint tervezett, egyedi lakásberendezés értendő.

A kezdetektől nagy figyelmet fordítok a megrendelők igényeinek színvonalas és határidőben történő kielégítésére. Ezáltal cégünk egyre nagyobb elismerést nyert el a munka minőségét illetően. A megerősödött szakmai háttérnek köszönhetően a cég tevékenysége fokozatosan bővült.

A lakossági keretek egyre szűkebbnek bizonyultak, és cégünk az alábbi, speciális szaktudást, és tervezői képességet igénylő megrendelések felé nyitott:

Majd fokozatosan nyitottunk a patikai üzletág felé. A visszajelzések szerint sikerült kivételeset, alkotnunk ezen a területen is. Officinák terén elegánsan ötvöztük a hagyományos gyógyszertári megjelenést az újszerű, modern elemekkel. Valamint laborok kivitelezésénél is sikerrel ötvöztük a praktikumot és az esztétikát.

Így vált cégünk két fő profiljává az:

Együttműködésben az ország egyik legnagyobb patikahálózatát magában foglaló céggel, országszerte készítettünk minőségi gyógyszertári háttérbútorzatot, illetve officinákat.

A jövő

Mind lakossági, mind céges megrendeléseink teljesítésénél, folyamatosan fejlesztjük tevékenységünket. A változó igényeknek megfelelően bővítjük anyagválasztékaink sorát, (márvány, gránit) valamint alkalmazkodunk a lakberendezésben megjelenő új trendekhez.

Mind jelenlegi mind leendő lakossági és céges ügyfeleink számíthatnak ránk, álmaik otthonának, vállalkozásuk fellendítésének megvalósításában. Nem riadunk vissza az új, akár meglepő megoldásokat igénylő ötletektől.

Cégünk bővülő kapacitása lehetőséget ad a vállalkozói ügyfélkörünk bővítésére.

Az elmúlt évtizedben, az emberek igényei megnövekedtek a pénzükért kapott szolgáltatást illetően. Ennek köszönhetően nagymértékben erősödött a verseny a szolgáltató piacon.

Beleértve a gyógyszertári kiszolgálást, egészségügyi kiszolgálást, szépségipari, vendéglátó ipari szolgáltatásokat. Nem csak az a fontos mit kaphatok, hanem az is hogy azt milyen környezetben tehetem. Vagyis azokat az üzletágakat is érint a verseny, akikkel cégünk kapcsolatban áll.

Célunk, versenyképesnek maradni, és versenyképessé tenni.

Célunk, felvenni a kapcsolatot, a patikai üzletágban, az egészségügyben, szépség és vendéglátóiparban működő azon vállalatokkal, amelyek láthatóan kiemelt gondot fordítanak a tulajdonukban lévő patika, magánrendelő, szalon, üzlethelység magas színvonalára. Nem csak az adott üzletág szolgáltatásának minőségében, hanem a bútorzat praktikai és esztétikai minőségét illetően is.

Cégünk alapelve, hogy törekszik stabil partneri kapcsolatot kialakítani megrendelőivel. Lakossági és vállalati partnerek megrendeléseinek kivitelezésében egyaránt, kiemelt gondot fordítunk munkáink magas színvonalú elvégzésére, mert meggyőződésünk, hogy hosszabb távon ez az alapja minden korrekt együttműködésnek.

Bízom abban, hogy weboldalunk felkelti érdeklődését cégünk iránt, és hamarosan Önt is megrendelőink sorában üdvözölhetjük.

Ocskay Zoltán
Magic Span Bt.

« Ugrás az oldal tetejére